Julekesklas

Julekesklas

zondag 30 april 2017

Naar de kinderboerderij+Noa 3 jaar!

Dag mama's en papa's,
 
Op woensdag 26 april heeft Noa haar derde verjaardag gevierd! Dank je wel voor de traktatie!
Deze week hebben we verteld over de diertjes van de boerderij.Het ging vooral over de jonge dieren zoals de koe met haar kalf,het paard met haar veulen en het varken met de biggetjes!
Benoemen van de lichaamsdelen was ook zeer belangrijk ,want bij de dieren zien ze er allemaal toch wat anders uit.Ook wat deze boerderijdieren te eten krijgen is niet altijd even smakelijk als wat wij op ons bordje krijgen!En hoe dat dieren eten is toch heel wat moeilijker dan met onze handjes of met behulp van bestek!

We hebben veel verhaaltjes verteld over "Musti en het paard","Het ondeugende biggetje" en "Tip en Tap op de boerderij".We telden uiteraard de dagen af wanneer we zouden vertrekken naar de boerderij,want voor de meesten was dit een groot avontuur!
Met 19 peuters en 5 begeleiders is alles tiptop verlopen!
We hadden ook geluk met het weer en konden dus een zeer leerrijke wandeling maken naar de dieren en achteraf fijn spelen in de grote zandbak,op het springkasteel en in de speeltuin!


Dank je wel ,voor de goede begeleiding bij de moe,maar voldane peuters die heel wat hebben bijgeleerd en hebben genoten van deze uitstap!
Volgende week beginnen we te denken aan Moederdag dat er snel zal zijn!
Prettig verlengd weekend!
Juf Anja

Bekijk de leuke foto's op:

https://goo.gl/photos/XTvTXChSCohGnZyz5

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.