Julekesklas

Julekesklas

zaterdag 7 oktober 2017

Superhelden,superwormen!

  Dag mama's en papa's,
 Deze week was het de week van de kleuter en ging het thema over "Superhelden",maar toen kwam de juf met het prentenboek "Superworm"en waren de beestjes even mee de helden in onze klas!
Zo maakten we een wormenhotel voor onze 'gasten' en hebben we met darwi-klei ook een regenworm geboetseerd.We zongen het liedje van regenwormpje Willemijn en luisterden nog naar andere verhaaltjes van enkele superhelden zoals "Superbeesje","Zoeperspin" en "Eekhoorn is een held"!
We kregen ook een echte heldin over de vloer en deze supervrouw gaf ons wat "glitterstof" op onze haartjes.
Van haar kregen we nog een knutselopdracht om een super-armband te maken,sommige peuters hebben dan ook hun eigen glitter-armband mee naar huis genomen.
Afbeeldingsresultaat voor superworm
Vind jij wormen vies? Nou, de dieren in het bos denken daar heel anders over! Maar dat komt misschien ook wel omdat ze Superworm kennen. Superworm staat altijd voor ze klaar, wat er ook aan de hand is. Als er iemand wil schommelen, hoepelen, of in de put is gevallen: Superworm kan ze helpen met zijn soepele en krachtige lijf!                                          
Maar dan gebeurt er iets verschrikkelijks. De gemene toverhagedis wil gebruik maken van de krachten van Superworm, en betovert hem, zo heeft hij een hulpje om de grond de doorzoeken naar schatten. Jammer genoeg kan Superworm er helemaal geen vinden. De dieren in het bos hebben al snel door wat er aan de hand is, en ze willen hun goede vriend graag helpen. 
En uiteraard helpen wij elkaar al heel veel in de klas!
Allemaal helden dus!

Prettig Weekend,
Juf Anja
 
N.B.:Vergeet Maandag 9 oktober 2017 onze uitstap niet naar Hof ter Saksen en je laarzen aan te doen!
(Schoenen mag je meegeven in een zakje met de naam erop!)

          
                                                                        Meer foto's op:
                                             https://photos.app.goo.gl/FoC7G5pYvAmL1oq73

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.